ЗА НАС

VTA Security Service - Да направим живота по-сигурен!

 

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание:
Охранителна компания VTA Security Service  - една от водещите охранителни фирми в Република България със специализирана дейност в областта на сигурността, дъщерна структура към охранителен холдинг ВТА ООД, създаден през 1994 година. През изминалите 24 години ние успяхме да превърнем нашата организация в конкурентноспособна компания, предоставяща пълен комплекс от мерки за безопасност, гарантиращи сигурност и защита. За да разширим своята дейност , като достигнем до максимален брой клиенти, създадохме обособена териториална мрежа с клонове и представителства, разположени във всички големи градове на страната - София, Варна, Бургас, Плевен, Ловеч, Троян, Балчик, Царево, Велинград, Смолян, Стара Загора, Добрич и др. Днес с гордост можем да заявим, че организираме и осъществявяме охраната на повече от 15000 обекта на територията на Република България.

 

VTA Security Service е компания с опит и традиции в обезпечаване на комплексната сигурност на:
физически и юридически лица; банкови и фирмени структури; промишлени, търговски и строителни обекти; държавни учреждения и институции; болници и учебни заведения; спортни комплекси и стадиони; масови мероприятия; хотели,
развлекателни комплекси, нощни клубове и обществени заведения.
Ние сме един от лидерите на пазара в проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност и охрана на мега търговски обекти от типа Мол: Бизнес център "Мегапарк" София, Търговски център "Сердика" СофияCity Center Sofia, Mall Varna, Park Mall Stara Zagora, Varna Towers,
Technomarket Europa, Stihl, Bosh - обекти, охранявани от VTA Security Service.

Нощни клубове и заведения - "Плаза", "Илюжън", "Плей хаус", "РM" и много други в цялата страна, охранявани от VTA Security Service.

VTA Security Service охранява големи жилищни комплекси в столицата и страната като: "Сите Жарден", "Макси", "Флора парк" и други.

Големи офис-, административни и производствени сгради, магазини, хотели - производствена база сокове "Флорина"; административна сграда на ЧЕЗ България; СПА комплекс "Царско село" София; клиника "Adella clinic"  на ул."Тинтява" ж.к. "Дианабад" в гр. София; казина "Ефбет" из цялата страна и казина "Winbet"; магазин за диаманти в хотел "Маринела" София и много други, охранявани от VTA Security Service.

 

Основната цел на нашата компания е да осигурим резултатно, професионално и насочено към индивидуалните нужди обслужване на своите клиенти, като реализираме висококачествени услуги, отговарящи на Вашите очаквания, съобразени с нормативните разпоредби и изисквания в страната.

 

ВТА ООД е фирма с холдингова структура в сферата на охранителния бранш и във връзка с нарастналия интерес през годините от страна на клиентите към цялата гама услуги и качественото им изпълнение от наша страна, бе предпоставка за създаването
и на фирма  VTA Security Service като част от холдинга и с предмет на дейност – всички услуги в охранителния бизнес за сигурност и улеснение на клиентите ни.

ОХРАНА НА БИЗНЕС ЦЕНТЪР "МЕГАПАРК", СОФИЯ

Всеки месец се провеждат оперативни инструктажи по действията на охранителите, относно евакуация на работещите служители в сградата при евентуални бедствия и аварии. В обучението, чрез действия на охранителите, се евакуират хората за 12 минути, което от своя страна е отличен атестат за високия професионализъм на служителите по охрана.

АДМИНИСТРИРАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ОПРЕДЕЛЕНО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ПО ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ

на основание чл. 37, § 7 от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните)

ДАННИ ЗА ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

 

Калин Николов Михов,

АДРЕС ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ

Пощенски код: 1606

Област:

София (столица)

Населено място:

гр. София

Адрес:  бул. „Генерал Е. И. Тотлебен“ № 39, ет. 6, ап. 18

Телефон/Факс:  +359 2 822 01 98;  +359 877 11 51 55

Електронен адрес:  Georgiev.Ivanov.Partners.Law@gmail.com

ЛИЦЕНЗИ

press to zoom
press to zoom
press to zoom