Вход за служители

Брегова охрана

За да разшири своята дейност и да задоволи специфичните нужди на своите клиенти VTA Security Service въведе нов тип услуга за Физическа охрана - Брегова охрана, насочена към обезпечаване сигурността във водните пространства в районите на Черноморието. С успешното развитие на туристическият бизнес в нашата страна , както и изграждането на нова и модерна инфраструктура се създадоха предпоставки за бързото разрастване на един нов вид бизнес , насочен към по-платежоспособни туристи - Яхтеният туризъм, както и инвестирането в яхтени пристанища. При наличието на многобройни хотелски и развлекателни комплекси, предлагащи на своите клиенти разнообразни атракции, спортни мероприятия , състезания и частни партита, се обособява необходимостта от създаване на нов вид мерки за безопасност, включващи използването на плавателни средства , водолазно оборудване и специализиран вид технически съоражения.

VTA Security Service e компания инвестираща в бъдещето, чрез новаторски подход и иновационни решения. Ние сме първите насочили усилията си към създаване на комплекс от мерки за безопасност, обезпечаващи Вашата сигурност и сигурността на Вашата собственост по вода. За тази цел, VTA Security Service разполага с охранителни екипи преминали през специализирани форми на обучение с перфектни показатели във водните и водолазни спортове. При разработваето на различни концепции за охрана, задължително се включват постове за техническо и визуално наблюдение на обектите, контролно пропускателни пунктове, мобилни екипи за бързо реагиране при извънредни ситуации и добри комуникационни средства за отчитане , събиране и анализ на информацията и координираност на действията.

VTA Security Service обезпечава дейността на Бреговата охрана с високо технологични ресурси и качествено оборудване с доказано име на Международния пазар. Патрулни катери , бързоходни плавателни средства, широко специализирани надуваеми лодки Wind Boat, които могат да бъдат приспособявани за патрулни,военни и водолазни нужди. Wind са оборудвани с извънбордови мотори Mercury - световен лидер в прозводството на задвижващи мотори в областта на плавателните средства.

VTA Security Service развива успешно своята дейност, като се стреми да Ви предостави сигурни мерки за безопасност, гарантиращи вашето спокойствие и защита, както по суша така и по вода.


ВТА ООД, 1756, София, България, Студентски град, бл. 60 // Тел.: +359 2 868 73 68, Факс: + 359 2 868 72 18, E-mail: office@vta.bg